Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 17:45 1 343 0

В Барселона потриват ръце за капитана на Валенсия

  • хосе гая-
  • валенсия-
  • барселона

Преговорите за нов договор на защитника са пред провал

В Барселона потриват ръце за капитана на Валенсия - 1
Снимка: БГНЕС

Чистката в Барселона се очаква да продължи поне още 1-2 трансферни прозореца, за да може отбора да вкара финансите си в нужния ред и така да се върне към обичайната си активност на пазара. Това е и причината скаутите на клуба да потриват доволно ръце, след като става ясно, че преговорите за нов договор между Валенсия и Хосе Гая са пред провал, според Mundo Deportivo.

26-годишният краен бранител се издигна дори до националния отбор, а през изминалите няколко сезона натрупа над 200 мача с екипа на „прилепите“.

Гая има още 18 месеца от договора си на „Местая“, което означава, че съвсем скоро от клуба може да му потърсят пазар на разумна цена, за да не се наложи да го изпуснат без пари.

В Барса междувременно все още са далеч от най-доброто си състояние и безспорно ще е трудно да се преборят за толкова класен футболист.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА