Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 14:30 1 511 0

Удвояват наградата за носител на Суперкупата по волейбол у нас

  • нефтохимик 2010-
  • хебър пазарджик

Хебър Пазарджик и Нефтохимик 2010 ще спорят за трофея през уикенда

Удвояват наградата за носител на Суперкупата по волейбол у нас - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионатът в родния волейбол е напът да бъде подновен, като официален старт ще дадат миналогодишният шампион Хебър Пазарджик и носителят на купата Нефтохимик 2010. Двата тима ще имат допълнителна мотивация за успех в сблъсъка, след като от ръководството на БВФ обявиха, че наградният фонд ще бъде удвоен.

До сега Суперкупата носеше 5 000 лв. за отбора-победител, но с повишаването на спонсорския интерес към волейбола става възможност сумата да набъбне на 10 000 лв.

Освен това и избраният за най-добър играч в срещата ще прибере чек за 1 000 лв. у дома.

Мачът между „пазарджиклии“ и „бургазлии“ ще се проведе в неделя (17 октомври) от 14:00 часа в Стара Загора. За съжаление обаче, трибуните ще останат празни с оглед новите по-строги противоепидемични мерки за цялата страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА