19 Октомври, 2021 00:00 3 250 2

Виейра едва не разплака Арсенал на „Емиратс“

  • арсенал-
  • кристъл палас-
  • патрик виейра

Гол отвъд добавеното време на Лаказет спаси точката за „артилеристите“

Виейра едва не разплака Арсенал на „Емиратс“ - 1
Снимка: БГНЕС

Патрик Виейра се завърна за пръв път в мениджърската си кариера на „Емиратс“ срещу своя бивш клуб Арсенал, за да се опита да разплаче феновете на клуба с брилянтната игра на своя Кристъл Палас, но сълзите бяха частично спестени.

Пиер-Емерик Обамеянг даде ранна преднина на „топчиите“, след като бе на правилното място след изстрел на Николас Пепе от дистанция, а при спасяването на Гуаита нямаше какво друго да стори, освен да се разпише.

Оттам насетне „орлите“ заиграха много по-вдъхновено от по-именития си съперник, но самочувствието, което вдъхна треньорът на тима си пролича за пореден път, когато Кристиян Бентеке изравни през второто полувреме, а Одсън Едуар направи обрата пълен за гостите.

Александър Лаказет обаче не бе казал последната си дума. Французинът влезе от резервната скамейка и се хвърли уверено напред, за да може при последния корнер в мача в последната секунда на 4-те добавени минути да се стигне до повторно центриране, а при неразборията голът все пак падна.

Арсенал продължава да е изключително неубедителен под ръководството на Микел Артета и макар отборът да е в серия от 6 поредни мача без поражение, 11-те точки от 8 мача са актив, който подобава повече на Палас.

За финал ще отделим още едно изречение на Патрик Виейра, който несъмнено е една от най-великите фигури в историята на Арсенал, но той така и не бе стъпвал на „Емиратс Стейдиъм“ в официален мач преди днес.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Pop

    2 4 Отговор
    От философстване не сте написали никъде резултата!
  • 2 Атанас Пържелов

    1 1 Отговор
    Ама май Арсенал разплака Виера.