Last news in Fakti

23 Октомври, 2021 09:00 2 022 4

Роналдо: Още се адаптирам и дори има място за развитие

  • кристияно роналдо-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

Португалецът може и да е на 36, но не спира да развива играта си

Роналдо: Още се адаптирам и дори има място за развитие - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо може и да е един от най-великите футболисти в историята, но това по никакъв начин не му дава спокойствието, че може да се движи по инерция при втория си престой в Манчестър Юнайтед. Напротив, той осъзнава добре, че има нужда от време за адаптация с новите си съотборници и дори се е прицелил в развитие на играта си, научихме от Sky Sports.

Адаптацията ще отнеме време дори за системата, която практикуваме, но мисля, че стъпка по стъпка направихме така, че да смятаме, че всичко е възможно. Не говоря само за личните си умения, а и за отборните взаимоотношения. Трябва да започнем да печелим като колектив, тъй като е доста по-лесно да се фокусираш само върху себе си“, каза португалецът.

Кристияно се очаква да поведе „червените дяволи“ към успех в най-голямото дерби в английския футбол срещу Ливърпул. Срещата е на „Олд Трафорд“ и ще се проведе на 24 октомври от 18:30 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен Язовец

    3 14 Отговор
    Примири се. Няма да се пенсионираш под овации. Няма да си герой. Тихо мълком ще слезеш от сцената, като поредния наемник. Печално, но парите са си пари, нали?

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Някой си

    8 2 Отговор
    Внимателно прочетете какво сте написали!
    "Кристияно се очаква да поведе „червените дяволи“ към успех в най-голямото дерби в английския футбол срещу Манчестър Юнайтед."
    Излиза, че Ман Юнайтед ще играе срещу Ман Юнайтед... 😎
  • 3 Франческо Тоти

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Обесен Язовец":

    Когато ме перефразираш ти позволявам да не скромничиш, а да ме цитираш! Новите поколения фудболисти играят за пари. Не за феновете и любимият отбор, ПРИЯТЕЛЮ.
  • 4 ДОНЧО

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Обесен Язовец":

    АБЕ СЕЛСКИ ОТ СИ НЕ КОПАШ ГРАДИНКАТА АМИ РАЗМИШЛЯВАШ НА ТЕМИ НЕПОНЯТНИ ЗА ТВОЙТА КРАТУНА.