Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 16:45 1 220 0

ПСЖ започна да мисли за заместник на Мбапе

  • псж-
  • килиан мбапе-
  • карим адейеми-
  • ред бул лайпциг

Млад талант на Ред Бул Залцбург е попаднал в полезрението на клуба

ПСЖ започна да мисли за заместник на Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе продължава да отхвърля всички предложения на ръководството на ПСЖ за нов договор, а с напредването на времето изглежда все по-сигурно, че французинът играе последните си мачове за „парижани“. Това налага проучването на пазара за евентуални негови заместници, а търсенето вече е започнало, според Sky Sports.

19-годишният германец Карим Адейеми е първото име, което се появява в медиите по този повод. Хлапето прави фурор с екипа на Ред Бул Залцбург през сезона, като вече има 14 гола и 2 асистенции в 18 изяви.

Още през 2018 г. той е откупен от У'хачинг срещу внушителните за 16-годишно момче €3,35 млн. Веднага след това той е преотстъпен на Лиеферинг, а талантът му официално блесна година по-късно, когато взе участие в общо 20 попадения за „биковете“. Наскоро той дори дебютира за „Бундестима“ и бе един от голмайсторите срещу Армения в квалификациите за Световното първенство.

Може би е време ПСЖ да спре инвестира стотици милиони във вече доказани звезди и да вкара в състава момчета, които тепърва ще изпитват глад, за да се докажат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА