Last news in Fakti

3 Ноември, 2021 07:30 2 825 1

Съдията на Рома - Милан със сериозно наказание

  • рома-
  • милан-
  • фабио мареска

Италианската федерация е разочарована от действията на Мареска

Съдията на Рома - Милан със сериозно наказание  - 1
Снимка: БГНЕС

Главният съдия на двубоя между Рома и Милан Фабио Мареска бе наказан да пропусне два кръга от Серия А след неделните си действия на дербито на "Олимпико".

"Corriere dello Sport" съобщава, че Мареска е допуснал 4 фрапантни грешки, които водят до временното му отстраняване. Арбитърът е упрекнат за цялостното си представяне по време на срещата, както и за прекаленото раздаване на жълти картони.

Като първа грешка е отчетено, че неаполитанският съдия е отказал да се вслуша в колегите си от VAR стаичката при дузпата срещу Златан Ибрахимович.

За втора грешка е отчетен втория жълт картон на Тео Ернандес, преди който съдията пропусна нарушение срещу Раде Крунич.

В самия край на двубоя Жордан Верету от Рома извърши изключително грубо нарушение срещу Сандро Тонали, но бе декориран само с жълт цвят.

В доклада пише още, че съдиите на VAR е трябвало да извикат Мареска, за да разгледа и единоборството между Кяер и Пелегрини в наказателното поле, което е можело да доведе до наказателен удар в полза на домакините.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алито от София

    0 0 Отговор
    Много правилна намеса на футболната федерация, затова хората имат футбол, тук ако почнат да наказват такива съдии подкрепящи лайногорец, ще има нужда от чужбина да идват, що всички ще ги накажат, та дори и гейовете от покрайнините на софия леWCки почнаха да и опрощават дузпи, затова кога дават български футбол гасим телевизията Киро домуза да си гледа диемите