Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 15:30 3 330 11

Тенисистка обвини високопоставен политик в изнасилване

  • изнасилване-
  • китай-
  • път шуай-
  • чжан гаоли

Тя дори твърди, че съпругата на въпросния е била съучастник в престъплението

Тенисистка обвини високопоставен политик в изнасилване - 1
Снимка: Shutterstock

Китайската тенисистка Пън Шуай отправи обвинение в изнасилване срещу бившия вицепремиер в страната ѝ Чжан Гаоли, научихме от France Press.

35-годишната Пън разказва в социалната мрежа Veybo за събитията от 2011 г., когато Гаоли се опитал да я съблазни, докато е била поканена в дома му в Тянцзин. Тя споделя, че първоначално отблъснала мераците на политика, но той ставал все по-настоятелен, докато накрая не упражнил сила срещу нея. Съпругата му също била замесена в инцидента, като пазела пред вратата, докато мъжът ѝ изнасилвал младата тогава тенис надежда.

Много ме беше страх. Онзи следобед първо отказах. Не спирах да плача. После се предадох и правихме секс“, пише тенисистката в профила си.

Тя споделя още, че се видяла принудена в последствие да стане любовница на Гаоли, но отношенията им официално приключват преди седмица, което става и повод за обвинението.

Китайската социална мрежа е следена зорко от органите на реда и публикацията е изтрита скоро след появата ѝ, но редица медии са успели да стигнат до написаното преди това.

Чжан Гаоли е на 75 години в момента, а до 2018 г. е член на Политбюро на Китайската комунистическа партия, което го превръща в една от най-овластените личности в страната.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БАЙ Х@Й‼

    12 1 Отговор
    " ... но отношенията им официално приключват преди седмица, което става и повод за обвинението..."‼️‼️‼️ десет години изнасилвана от 75 годишен , ама преди седмица я разкарал и сега се сетила , че я е изнасливал 🤫🤫🤫🤫

    Коментиран от #4

  • 3 Така е

    7 1 Отговор
    при "най-човешкия" строй. В България тези мераци на дъртаци с безгранична власт бяха пресъздадени във филма "Маргарит и Маргарита". (А какво ли има да излиза за тъпака от Банкя? Още малко и като се разприказват "масаджистките" от Дианабад от времето, когато беше кмет...)
  • 4 Не забравяй

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "БАЙ Х@Й‼":

    че става въпрос за диктатура. Много като нея, отдавна са в друг свят. Предполагам, че е изчезнала от "поднебесната кочина", а е изтеглила и семейството си, защото сатрапите карат до N-то коляно, за да си осигурят мълчание.)

    Коментиран от #6

  • 5 qwerty

    8 0 Отговор
    Милата, не знае какво е ефективна съпротива! Един здрав шут между краката, и освен че ще му изчезнат всички мераци, после цял месец ще се налага с трици. 🦶😉😀
  • 6 БАЙ Х@Й‼

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Не забравяй":

    А ти не забравяй, че тя е играла на: ОП на Австралия
    1/8-финал (2011)
    Ролан Гарос
    3 кръг (2011, 2012)
    Уимбълдън
    1/8-финал (2011, 2012, 2014)
    ОП на САЩ
    1/2-финал (2014) ....‼️ навред диктатура и не е могла 😉😉😉
  • 7 С това заглавие

    14 1 Отговор
    Помислих, че Каратанчева е обвинила Тиквата.
  • 8 EEEEEEEEEEEEE

    1 1 Отговор
    35-гoдишнaтa Пън рaзкaзвa в coциaлнaтa мрeжa Vеybо зa cъбитиятa oт 2011 г., кoгaтo Гaoли ce oпитaл дa я cъблaзни, дoкaтo e билa пoкaнeнa в дoмa му в Тянцзин....
    А НЯКОЙ ЗАДАДЕ ЛИ И ВЪПРОС ЗА КАКВО Е ОТИШЛА ТАМ???

    Коментиран от #9

  • 9 Ехееее

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "EEEEEEEEEEEEE":

    Не знаем как точно е била "поканена".
  • 10 Анон

    1 0 Отговор
    Видях е в Гъгъл....и доста се съмнявам, че е изнасилена. От един милиард Китайки баш пъл нея.
  • 11 Баце

    0 0 Отговор
    Момиче, това са голи слова, но дори в Китай има съд и може и да го осъдиш и този може да стигне не само до Бай Ставри, но и до някой стадион на колене в центъра и с 40 000 - 50 000 души публика.
    Но в Територията един педофил пак "политик" при безспорни доказателства" недвусмислени SMS-и към едно момиче го оставиха да ни окраде с милиарди, да ни се качи на главите и да се изплюе отгоре ни.