Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 22:30 1 086 0

Юве праща Рамзи в Рома, за да си спести част от 195-те хил. на седмица, които му плаща

  • аарън рамзи-
  • ювентус-
  • рома

Уелският плеймейкър едва подушва терен под ръководството на Масимилиано Алегри

Юве праща Рамзи в Рома, за да си спести част от 195-те хил. на седмица, които му плаща - 1
Снимка: БГНЕС

Аарън Рамзи е един от онези играчи в Ювентус, който не оправдават огромната си заплата, откакто са пристигнали в клуба, а това несъмнено вбесява собствениците, ако тези харчове не дават очаквания резултат. Именно това е и причината Масимилиано Алегри да търси всевъзможни опции, за да се освободи от уелсеца, а една от тях е да го прати под наем в Рома, според Calciomercato.

30-годишният плеймейкър има година и половина от контракта си, което означава, че „бианконерите“ ще му изплатят най-малко още €15 млн. в заплати.

„Римските вълци“ междувременно надали биха се съгласили да покрият 100% от сумата, но все пак биха облекчили изтънелия бюджет на „старата госпожа“.

Жозе Моуриньо има своя афинитет към бивши звезди от английската Висша лига и със сигурност би намерил място за Рамзи в състава си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА