Last news in Fakti

2 Април, 2013 23:58 1 525 1

Байерн взе голям аванс срещу Ювентус

  • байерн мюнхен-
  • ювентус-
  • шампионска лига
Байерн взе голям аванс срещу Ювентус - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Байерн (Мюнхен) взе комфортна преднина от 2:0 в първия мач срещу Ювентус от 1/4-финала в Шампионската лига. Баварците спечелиха с попадения на Давид Алаба в 1-ата и Томас Мюлер в 63-ата минута. Германският тим буквално прегази своя съперник и пропусна още куп възможности в мача, като спокойно можеше да спечели и много по-убедително. "Бианконерите" пък бяха далеч от най-добрата си игра и определено разочароваха с представянето си на "Алианц Арена", като ще трябва да покажат нещо много по-различно в реванша, ако искат да продължат участието си в турнира. 
 
Лошо впечатление направи пък съдийството на Марк Клатънбърг, като при втория гол на Байерн останаха сериозни съмнения за засада, а негови грешки се видяха и при много други отсъждания в мача в ущърб и на двата отбора. Най-фрапиращата от тях бе, че не показа картон при груб фаул в гръб на Франк Рибери срещу Артуро Видал, а домакините пък претендираха за дузпа през първото полувреме.

В крайна сметка мачът завърши с победа за Байерн с 2:0 и германският тим може да се чувства доста комфортно преди реванша в Торино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ярослав станчев

    0 0 Отговор
    Макароните ми се струват пътници вече,ама айде.