Last news in Fakti

3 Септември, 2011 10:06 687 0

Бербатов призна: Отказах се заради Лечков

  • софия-
  • футбол-
  • димитър бербатов-
  • йордан лечков
Бербатов призна: Отказах се заради Лечков - 1
Димитър Бербатов /Снимка БГНЕС/

"Не съм казал, че хората в България ме мразят, казах, че има определени хора, които работят във футболния съюз, които трябва да си отидат, за да стане хубаво за всички. Лечков води тази група", обяви Димитър Бербатов след евроквалификацията с Англия, предаде БГНЕС.

Нападателят на Манчестър Юнайтед продължи: "Аз съм видял само хубави неща от Боби Михайлов, има други хора, които мътят водата. Никой не ги харесва, никой не ги обича. Колко години съм бил в отбора, не може да ни критикуваш толкова време, вместо да погледнеш себе си. За какво да се върна, да направя един лош мач и да ме псуват. Не може да плюеш постоянно по отбора, трябва да го поддържаш".

Бербо сподели още: "Аз не мога да помогна в момента,  не играя в клубния си отбор, та ще помогна на националния. По-добре, че не съм в националния отбор. Не е хубаво, че не играя за Юнайтед, но треньора ми е казал лично, че ще разчита на мен. Вярвам му, тренирам и чакам шанса си".

Бившият капитан на националния ни тим коментира и днешната загуба с 0:3 от "трите лъва": "Това е Англия, нормално, постараха се момчетата. Не можем да виним никого. Те играят, стараят се, но това е положението. Англия си играят много по-добре, даже се успокоиха и все пак вкараха три хубави гола. Стилиян и Мартин останаха най-опитните и най-силните футболисти, така че ако го няма тях двамата сигурно ще е много по-зле. Уважавайте си ги, обичайте ги, защото и те скоро ще си тръгнат. Всички имаме желание отбора да върви. Хората обаче живеят с илюзията, че това е отбора от 94-та, но това са други момчета. Скоро ще се родят нови добри футболисти, така че ще чакаме".

Берба каза още: "Лотар Матеус знае най-добре, върши си работата, явно това е най-доброто, с което разполагаме. Те дадоха всичко от себе си, но не се получи". "Моята тръпка сега е на друго място, но гледах мача, стисках палци. Нервирах се, обаче не става. Нека да поиграя още малко, две-три години, пък после ще видим. Не съм магьосник, за да оправя футбола. Важно е желание да имаш, но не виждам желание за промяна. Стадионът беше толкова тих, аз толкова тих не съм го виждал. А обидите към играчи оставям без коментар, това е някакво малцинство от феновете, които не знам защо го правят. Като те псуваш, как да играеш?". Таранът на Юнайтед добави: "Говорил съм с Лотар един, два пъти. Държи на дисциплината, иска да има организация на терена". "Мене не ме мислете, аз съм си постигнал какво трябва, мислете младите. И да свърша утре, ще бъда с усмивка на лице", каза още Бербатов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА