Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 22:00 1 489 1

Английски фен загина във Венеция след мача със Сан Марино

  • англия-
  • сан марино-
  • венеция-
  • уотфорд

Мъжът не е пропуснал гостуване на Англия от няколко десетилетия насам

Английски фен загина във Венеция след мача със Сан Марино - 1
Снимка: Shutterstock

Един от най-заклетите футболни привърженици на английския национален отбор Кевин Норман е откри мъртъв в един от каналите на италианския град Венеция, научихме от Marca.

60-годишният мъж е идентифициран по кредитната му карта, но от властите в Италия не могат все още да потвърдят дали той е станал жертва на инцидент или е бил убит.

Приятели на Норман твърдят, че той не е пропуснал гостуване на Англия през последните няколко десетилетия.

Той е бил на срещата със Сан Марино от световните квалификации, а след това е решил да си направи екскурзия до туристическия град.

Кевин Норман е и част от агитката на Уотфорд, а неговите съмишленици се надяват, че ще могат да организират минута мълчание в негова памет по време на срещата с Манчестър Юнайтед този уикенд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дам

    0 0 Отговор
    От ваксината е