Last news in Fakti

20 Ноември, 2021 19:30 1 099 0

Петко Христов с жълт картон при загубата на Специя от Аталанта в Серия А

  • аталанта-
  • специя-
  • петко христов

Българинът изигра цял мач за тима си

Петко Христов с жълт картон при загубата на Специя от Аталанта в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Националът на България Петко Христов изигра цял мач за италианския Специя срещу Аталанта, но за съжаление той получи жълт картон, а тимът му си тръгва със загуба от Бергамо.

Гостите поведоха рано-рано в мача с гол на Нзола, но вихрени минути до края на полувремето доведоха до попаденията на Пашалич (2) и Сапата за 3:1.

В края на двубоя Луис Муриел и Руслан Малиновский вкараха още два гола в полза на „Богинята“, за да подчертае разликата в класите между двата тима.

В добавеното време Нзола затвори головото шоу при 5:2 в полза на домакините.

Аталанта затвърди мястото си в топ 4 на класирането, докато Специя е под угрозата да завърши кръга в зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА