Last news in Fakti

20 Ноември, 2021 21:00 2 125 9

Солскяер отказва да си ходи: Вярвам, че можем да преобърнем събитията

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • уотфорд

Изглежда нищо не може да накара норвежеца да сложи край на мъката

Солскяер отказва да си ходи: Вярвам, че можем да преобърнем събитията - 1
Снимка: БГНЕС

Оле Гунар Солскяер отново заяви, че няма намерение да си ходи от Манчестър Юнайтед, като този път той обяви намеренията си пред Goal.com след поредното поражение с 4 гола от Уотфорд.

Винаги съм вярвал в себе си. Да, вярвам, че можем да преобърнем събитията. Съчувствам на феновете. И аз се чувствам като тях. Засрамени сме от подобна загуба. Намираме се в много лоша поредица“, каза норвежецът пред Чар Дънкър, цитирана от Фабрицио Романо.

Това на практика потвърждава съмненията, че Солскяер е воден единствено от желанието си да не изгуби неустойката, която биха му дължали шефовете на „Олд Трафорд“, в случай че го уволнят.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 роро

    10 0 Отговор
    Чака го тлъста неустойка, трябва да е изперкал да си тръгне сам. Тия от МЮ имаха неблагоразмумието през лятото да му удължат договора до 2024, тъй че сега яко ще се бръкнат
  • 2 РазБойко

    7 3 Отговор
    Този се е запънал като Фончо и не иска да си ходи!
  • 3 Пако

    7 2 Отговор
    СУПЕР СЛАБ ТРЕНЕР,С ТАКИВА КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ ИНКАСИРА СРАМНИ ЗАГУБИ.НЕАДЕКВАТЕН ВОДИ ОТБОР КОЙТО ИЗОБЩО НЕ МУ ОТГОВАРЯ.

    Коментиран от #5

  • 4 Тошо

    4 0 Отговор
    Некадърнооо
  • 5 Не е вината само в Солскяер!

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пако":

    Виновни са най вече еврейските собственици, които изсмукват живеца на любимия ни клуб с без умната си политика да превърнат Ман Юнайтед в "банкомат" от който да вземат пари! За десет години така и не разбраха, че основното не трябва да е плащане на безумно високи трансферни суми и заплати за фарсове като Погба,МакЧикън и да не изброявам всичките алчни и мързеливи милионерчета!Виновни са лигльовците със седмична заплата колкото е нужно за изхранване населението на малък африкански град. Липсата на качествени и ерудирани футболни ръководители е страскаща! Години наред се чака да се назначи спортен директор,да се обнови скаутската мрежа, да се модернизира футбола, който се играе, да се разкарат Dead Woods и още куп неща, които да покажат, че се интересуват поне малко от чисто футболните проблеми на отбора!
    Сега ще сменят треньора и после пак ще го уволнят след две три години! Без мисъл, без стратегия, без реални поставени цели освен естествено... финансовите...💵 💵 💵 💵 💵
  • 6 Кр Роналдо

    5 2 Отговор
    Този се е запънал повече и от Боби перуков пиянски
  • 7 Пане Бичев

    2 0 Отговор
    Страшен мазохист е този.
  • 8 Някой

    3 1 Отговор
    Чета коментарите, и не мога да повярвам, запънал се, такъв бил, онакъв бил... А бе овци български, човека си има контракт, стабилен, законен контракт! Никой не може да го помръдне ако няма неустойка! Кой му е предложил законен контракт до 2024?!? Същият който ще плати и неустойката, ако прекрати контракта преди да е изтекъл! Това да не е беззаконната България? Там нищо читаво вече няма

    Коментиран от #9

  • 9 Футболен експерт

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Някой":

    Солскяер не е виновен!! Виновни са разглезените " звезди" Магуайър, Рашфорд, Марсиал, Шоу и....Роналдо!! Схващате ли бе тикви??