21 Ноември, 2021 12:30 842 1

Берое ще търси нов бек зад граница

  • берое-
  • александър василев-
  • христо митев-
  • петър колев

„Заралии“ има нужда от повече класа на левия фланг

Берое ще търси нов бек зад граница - 1
Снимка: БГНЕС

Берое несъмнено е един от най-стабилните отбори в родната Първа Лига, но, за да си гарантира мястото в топ 6, тимът ще трябва да разшири състава на Петър Колев. По този повод треньорът е дал списък с играчи зад граница, които би искал да види в екипа на „заралии“, пише „Тема Спорт“.

Старши-треньорът в момента разполага с Александър Василев и Христо Митев на поста на левия бранител, но и двамата изглежда не са удовлетворили очакванията му.

Имената от списъка с покупки на този етап не са известни, но с наближаване на трансферния прозорец очакваме да се появят в публичното пространство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 100 процента

    0 0 Отговор
    Със сигурност ще е коминочистач от Африка или сегашните им колонии в нова ге.йЕвропа