Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 21:00 1 554 2

Антов асистира за победния гол на своя тим в Серия Б

  • валентин антов-
  • монца-
  • комо

Централният защитник се превърна в един от героите, влизайки от скамейката

Антов асистира за победния гол на своя тим в Серия Б - 1
Снимка: БГНЕС

Валентин Антов получи един от малкото си поводи за радост в цветовете на втородивизионния италиански тим Монца, където играе през този сезон българина. Причината е, че той асистира за победния гол на тима си срещу Комо.

Антов влезе от резервната скамейка в 59', а в 88' подаде точно към Хосе Манчин, за да може нападателят да спечели трите точки за домакините.

Мачът можеше да бъде много по-рано решен обаче, защото Монца поведе с 2:0 след попаденията на Дани Мота през първата част, а след почивката Белемо и Виняли върнаха интригата с два бързи гола в средата на полувремето.

В добавеното време Алберто Чери бе изгонен за втори жълт картон, само за да пропусне следващата шампионатна среща за тима си.

Монца така се върна в зоната за плейофите, но все още е далеч от сигурното завръщане в елита. Надпреварата обаче е дълга и тепърва се надяваме, че Вальо Антов ще играе по-редново и ще играе все по-важна роля за клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    4 7 Отговор
    Голям футболист, голямо нещо, даже Ицата няма такъв успех. Посредствен футболист асистирал за гол на отбор в "Б" група. Ей платени червени журналистчета.
  • 2 Сократ

    5 3 Отговор
    Това е поглед на ниско интелигетен млад човек!