Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 21:30 4 861 0

Обрат, сбиване и червени картони - просто дербито между Галатасарай и Фенербахче

  • галатасарай-
  • фенербахче

Тези два тима винаги отговарят на очакванията

Обрат, сбиване и червени картони - просто дербито между Галатасарай и Фенербахче - 1
Снимка: БГНЕС

Дербито между Галатасарай и Фенербахче никога не разочарова неутралния зрител и тази вечер те не направиха изключение със спектакъла, който предложиха в Истанбул.

Керем Актюроглу откри резултата за домакините, но петнайсетина минути по-късно Месут Йозил изравни с едно от редките си попадения за „фенерите“.

След почивката Марсел Тисеран от състава на гостите бе изгонен за втори жълт картон в 82', а две минути по-късно ВАР се намеси, за да отмени гол на Маме Диане.

Резервата Мигел Креспо смълча трибуните в 94', вкарвайки победното попадение за Фенербахче, а реакцията му на гола предизвика сбиване между играчите от двете страни, като дори от скамейките се намесиха.

Фатих Терим дори бе изгонен след скандала и то за втори жълт картон, след като си изпроси официалните предупреждения в добавеното време и на двете полувремена.

Точките в крайна сметка отидоха в полза на Фенербахче, за да излезе тима от кошмарната серия без успех, като така изпревари в таблицата именно Галатасарай.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА