Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 17:00 1 561 0

Добрите новини нямаше как да дойдат по-навреме за Милан

  • милан-
  • майк менян

„Росонерите“ отново ще могат да разчитат на титулярния си вратар още от идния уикенд

Добрите новини нямаше как да дойдат по-навреме за Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Милан инкасира първата си загуба в Серия А през сезона от Фиорентина през уикенда, благодарение на една кошмарна грешка на Татарушану, който подари гол на „виолетовите“ при драмата с 4:3 във Флоренция. Новините от лазарета за „росонерите“ обаче са добри, защото титулярният страж Майк Менян е напът да се завърне след контузията си.

Французинът контузи китката си преди месец и това наложи операция, която се очакваше да го извади от игра за повече от 4 седмици.

Football-Italia обаче пише, че лекарите са дали „зелена светлина“ на треньорския щаб, за да го включи в тренировъчния процес, а прогнозите са, че той ще бъде в групата за срещата със Сасуоло в края на седмицата.

Менян все пак няма да е възстановен на време за гостуването на Атлетико Мадрид в сряда, така че в Шампионската лига ще можем да го видим евентуално през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА