Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 17:30 1 451 1

Определиха 18-годишен младок за новия Самуел Ето'о след първите му голове за Рома

  • рома-
  • самуел ето'о-
  • феликс афеня-гиан

Хлапето вкара два гола в рамките на 15 минути от влизането си от резервната скамейка

Определиха 18-годишен младок за новия Самуел Ето'о след първите му голове за Рома - 1
Снимка: БГНЕС

Рома определено имаше нужда от една подобна изненада с оглед кошмарните резултати в последните седмици, но дори Жозе Моуриньо не се е надявал в лагера му да се крие бижу, което бе сравнено от агента му със Самуел Ето'о.

18-годишният Феликс Афена-Гуан влезе от резервната скамейка за „римските вълци“ в мача с Дженоа късно снощи, за да вкара дебютните си две попадения в рамките само на 15 минути.

Вчера вечерта погледнахме назад към пътя, който ни докара до тук, и той ми благодари за работата, защото с неговата физическа структура, сила и скорост, Афена-Гиан прилича на Ето'о, но трябва да бъде внимателни с него“, каза Оливър Артър в интервю за Tele Radio Stereo.

Моуриньо отдавна си търси нападател, който умее да завършва създадените положения, въпреки факта, че през лятото привлече Тами Ейбрахам срещу рекордните за Рома €40 млн. Англичанинът разочарова до момента с представянето си, въпреки обещаващия старт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 888

    2 0 Отговор
    Добре, че е роден в Париж и няма съмнения относно възрастта. Иначе дали е на 18г. или има 18г. трудов стаж никой не може да ти каже.