Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 18:00 1 561 0

Ренато Санчес: Барса се отказа от мен в последния момент. Обмислям оферти от Милан и Арсенал

  • ренато санчес-
  • лил-
  • барселона-
  • арсенал-
  • милан-
  • байерн мюнхен

Португалецът призна, че не е бил готов за голям клуб от дните си в Байерн Мюнхен, но вече смята, че разполага с нужния опит

Ренато Санчес: Барса се отказа от мен в последния момент. Обмислям оферти от Милан и Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Португалската звезда Ренато Санчес призна, че през лятото едва не е акостирал в Барселона, за да подпише договор с клуба, но от испанска страна са се отказали от сделката в последния момент.

Много клубове се интересуваха от мен през лятото, когато получих контузия. Тогава разбрах, че ще остана в Лил. Всичко беше договорено с Барселона, но мисля, че те се отказаха заради контузията“, коментира полузащитникът пред L'Equipe.

24-годишният халф призна още, че в началото на кариерата си, когато е пристигнал в Байерн Мюнхен, никак не е бил подготвен, за да играе за толкова голям отбор. Но сега е натрупал нужния опит и вече би искал да се пробват отново в най-високото ниво.

Може би Милан и Арсенал са заинтересувани, но не съм сигурен. Милан е голям исторически клуб. Те са класа, харесвам ги“, каза още Санчес пред френското издание.

Ренато Санчес има още година и половина от договора си с „песовете“, но надали ще го изпълни докрай с оглед все по-честото циркулиране на името му в спорните новини от Англия и Италия.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА