Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 12:00 1 379 1

Нови проблеми за Тухел преди дербито с Ювентус

  • челси-
  • томас тухел-
  • ювентус-
  • шампионска лига-
  • ромелу лукаку-
  • кай хаверц

Германецът продължава да страда от контузии в нападението си

Нови проблеми за Тухел преди дербито с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Челси приема Ювентус в предпоследен мач от груповата фаза в Шампионската лига, като битката може да предопредели първото място в Група H. Томас Тухел разкри, че изпитва проблеми с контузии преди срещата, макар да потвърди, че Ромелу Лукаку ще бъде в групата.

Няма да поставим под риск класирането си и ще дадем всичко от себе си, ако това бъде поставено под въпрос. Ще се опитаме да спечелим мача и след това групата. (Ромелу Лукаку) изглеждаше добре на тренировката вчера, но ще видим реакцията му. Той има среща с лекарите и физиотерапевтите днес. Може би ще включим 20 души в отбора. Ще можем да го използваме все пак максимално в последните минути на мача. Жоржиньо е добре. Кай (Хаверц) има проблеми с бедрото и остава извън групата“, каза Тухел на пресконференцията преди мача.

Ювентус спечели първата среща с „лондончани“ с 1:0 в Торино, което поставя тима на първо място с 12 точки в момента. В случай, че „сините от Стамфорд Бридж“ загубят и днес, а Зенит победи Малмьо, тогава гостуването в Санкт Петербург би било директен сблъсък за второто място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    1 0 Отговор
    "Германецът продължава да страда от контузии в нападението си." Германецът не страда от контузии,страдат футболистите му,които са контузени. От липсата им на терена, треньорът Тухел ще трябва да промени схемата на нападение и на защита на "Челси".