2 Декември, 2021 21:15 1 021 1

Ериксен се прибра у дома, за да може да тренира

  • кристиян ериксен-
  • одензе-
  • интер-
  • дания-
  • пейсмейкър

Датчанинът е със спрени права в Италия заради проблемите със сърцето

Ериксен се прибра у дома, за да може да тренира - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиян Ериксен се видя принуден да се прибере у дома, за да може да поддържа спортна форма, след като в Италия състезателните му права са спрени по медицински причини.

Датският Одензе е е предложил тренировъчната си база на плеймейкъра, научихме от Goal. Клубът е един от юношеските му тимове преди да се превърне в тази голяма звезда, която всички познаваме днес.

Ериксен все още е принуден да използва пейсмейкър, за да може да поддържа жизнените си функции. Докато това е наложително, той няма да получи право отново да се състезава в голяма част от водещите първенства из Европа.

Понастоящем 29-годишният халф има действащ договор с италиански Интер до лятото на 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    0 0 Отговор
    На негово място щях да прекарвам времето си само със жена си и децата, парички ли няма