9 Декември, 2021 14:30 17 578 8

Тайсън Фюри се срещна с „Планината“ от „Игра на тронове“, за да премерят коремните си преси (СНИМКИ)

  • тайсън фюри-
  • хафтор бьорнсон-
  • instagram-
  • игра на тронове

Хафтор Бьорнсон се отказа от силовия спорт, за да стартира кариера в бокса

Световният №1 при най-тежките в бокса Тайсън Фюри имаше неочаквана среща с доскорошния най-силен човек на планетата и звезда от хитовия сериал „Игра на тронове“ Хафтор Бьорнсон. Двамата премериха коремните си преси в социалните мрежи.

Тялото на атлет в пикова форма и аз“, написа „Планината“ в Instagram, за да се пошегува с думите на самия „Цигански крал“, който преди време си даде именно подобно определение, за да разбие мита, че трябва да си с изваяна фигура, за да бъде добър атлет.

Исландецът се отказа от кариерата на силов атлет, след като покори редица рекорди в някои от най-тежките дисциплини в света, за да се впусне в преследването на кариера на боксовия ринг. Той се готви за двубой с друг свой колега, който смени попрището - Еди Хол. За целта Бьорнсон отслабна с повече от 50 кг., тъй като боксът изисква не само сила, но и бързина.

Междувременно Фюри вече научи своя следващ опонент за титлата в WBC и това ще бъде неговият сънародник Дилиан Уайт.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    6 14 Отговор
    Като гледам единия как се е нашарил като якудза, а другия с шаренките гащи ми се види, че по-скоро ще си мерят "шпагите". Какви изкуствени физиономии на изкуствени хора!!!! Какви идоли имат децата ни?!

    Коментиран от #2

  • 2 Макрон

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    По-полека с отсъжданията. Тоя планина ли е, връх ли е, склон ли е, не ме интересува, но Фюрито е стабилен и честен човек. Има си семейство, има достойнство, има чест,а да не говрим колко страшен боксьор е.

    Коментиран от #3

  • 3 Жулиен

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "Макрон":

    Освен това има паласки и мазно шкембе

    Коментиран от #8

  • 4 Осман

    0 2 Отговор
    Е, виждам че започвате да се ориентирате в правилната посока. Кат додим тая ши изкара най много. Пролетни скумрий не ни трябват.
  • 5 Капитан Америка

    18 1 Отговор
    Кефи ме как Фюри в тялото е като мазна мекица и в същото време няма кой да му се опре на ринга
  • 6 Фюри шампион

    12 0 Отговор
    Фюрито си е натуралка докато хафтор е яко на стероиди и е дървен на ринга. Класата му давамата е от тука до небето единия е роден боксьор от дете с баща талант. Другия е химик вдигач.
  • 7 Респект

    5 0 Отговор
    И двамата са велики ! Всеки в своята дисциплина !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.