Last news in Fakti

13 Април, 2013 14:00 1 130 0

Орманджиев: Това, което става в ЦСКА, е срам!

  • орманджиев-
  • цска-
  • шефове-
  • лудогорец
Орманджиев: Това, което става в ЦСКА, е срам! - 1
Снимка: БГНЕС

 

Бившият шеф в ЦСКА Стефан Орманджиев за пореден път нападна ръководството на клуба в социалната мрежа Фейсбук, предаде "Тема спорт". Повод за това стана изказването на изпълнителния директор на армейците Венци Живков. След мача с Лудогорец той заяви, че в ЦСКА са доволни от играта на отбора и титлата не е отписана. 
 
"Всички началници и треньори на тима са доволни от мача и играта срещу Лудогорец!?. Това го правят, за да отчитат добра работа пред собствениците, които така и не разбират нищо от професионалната страна на футбола. Целта е да си оправдават паричките, които им взимат при тази криза и безработица. 
 
А мачът бе от слаб по-слаб и за двата посредствени тима. ЦСКА имаха само един удар в очертанията на вратата. Даже слабият и еднообразен отбор от Разград накрая имаха случайна греда и голово положение за победа. ЦСКА са пълна катастрофа във всичките си нива - от портиера до собственика! СРАМ!", написа Орманджиев. 
 
Той не спести и критиките си към юношата на червените Орлин Старокин, който навремето избяга от "Армията" в посока Нафтекс. 
 
"Това лошо възпитано момченце преди години предаде школата на отбора и избяга в Нефтохимик за 200 лева! Сега предаде и новите си господари. Такъв се е родил и такъв ще си остане. Нека си е уплашен сега!", добави Орманджиев. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА