Last news in Fakti

16 Април, 2013 13:33 821 0

Фенове на Боруся се сбиха заради продажба на билети

  • боруся дортмунд-
  • реал мадрид-
  • билети-
  • мач
Фенове на Боруся се сбиха заради продажба на билети - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Пускането в продажба на последните билети за полуфиналаната среща между Борусия (Дортмунд) и Рела (Мадрид), който ще се играе на 24 април на "Сигнал Идуна Парк" предизвика безредици и побоища между фенове на германския тим.

От  Борусия обявиха, че във втроник сутрин ще бъдат пуснати последните останали билети за двубоя. Още от неделя фенове на тима окупираха офисите пред стадиона с палатки, като бяха готови да спят две нощи пред касите само за да могат да се сдобият с ценните пропуски, предаде bTV.

Вчера в полунощ се е стигнало до масов бой, който продължил и тази сутрин, като се наложила дори намеса на полицията, след като възникнали множество скандали на създалата се опашка.

Собствениците на сезонни карти вече си осигуриха билети, които бяха продадени само за минути в понеделник. Цената на черно в интернет достига вече 300 евро и се очаква до 24 април да се увеличи значително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА