Last news in Fakti

31 Декември, 2021 11:30 2 781 1

Бивш играч на Арда за един от шефовете в клуба: Ако го уволнят, бих се върнал в Кърджали

  • арда-
  • жуниньо-
  • ивайло петков

Той заяви още, че никой не харесва спортния директор

Бивш играч на Арда за един от шефовете в клуба: Ако го уволнят, бих се върнал в Кърджали - 1
Снимка: БГНЕС

Проблемите в Арда Кърджали от началото на сезона са повече от очевидни и макар клубът да разполага с доста качествени футболисти, трима треньори вече се смениха, начело на състава. Бившият играч на „кърджалии“ Жуниньо проговори по този повод, посочвайки големия виновник за проблемите в тима.

Напуснах най-вече заради спортния директор Ивайло Петков. Той унищожава клуба. Заради него атмосферата в отбора не беше добра. Нито един футболист не го харесва. Петков плащаше на всички играчи освен мен. Не ми даваше и премиите за победа. Надявам се да го уволнят и тогава бих се върнал отново в Арда“, каза бразилецът в интервю за Sportal.

Жуниньо разтрогна договора си с клуба след края на есенния полусезон по взаимно съгласие. Той споделя, че не му е изплатена последната заплата и обещания билет обратно до дома, но не възнамерява да си търси парите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОГАТ БЕДЕН

    5 0 Отговор
    АКО , НАИСТИНА НЕЩАТА СТОЯТ ТАКА ДА СЕ ТЪРСИ НОВ В. ИМЕТО НА ОТБОРА.