Last news in Fakti

31 Декември, 2021 14:30 1 539 1

Отстраниха германски съдия от мачовете на Борусия Дортмунд

  • феликс цвайер-
  • дер класикер-
  • борусия дортмунд-
  • байерн мюнхен-
  • луц михаел фрьолих

Повод за решението бе дербито с Байерн Мюнхен

Отстраниха германски съдия от мачовете на Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на футболните съдии в Бундеслигата Луц Михаел Фрьолих обяви, че колегата му Феликс Цвайер няма скоро да ръководи мачове на Борусия Дортмунд след скандалите около „Дер Класикер“ в началото на декември, научихме от Kicker.

Реферът се превърна в обект на нападки след края на двубоя, завършил 3:2 в полза на „баварците“. Причината бе отсъдената дузпа за игра с ръка на Матс Хумелс и едно подобно положение минути по-рано в другото наказателно поле, когато не посочи бялата точка.

Младият Джуд Белингам дори публично обвини Цвайер в уреждане на мачове, за което на свой ред си понесе наказанието от Дисциплинарната комисия, но напрежението между двете страни стана факт.

Фрьолих се позова именно на влошеното отношение от „жълто-черния“ лагер към съдията, обяснявайки, че скоро той няма да получи наряд за мач на „вестфалци“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    4 0 Отговор
    След дъжд качулка, след сватба булка