Last news in Fakti

1 Януари, 2022 15:30 918 0

Конте призна, че Тотнъм не е отбор от топ 4... в момента

  • антонио конте-
  • тотнъм

Италианецът осъзнава, че го чака още много работа

Конте призна, че Тотнъм не е отбор от топ 4... в момента - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Конте призна, че отборът на Тотнъм в момента няма място в топ 4 на английската Висша лига, но заяви, че е готов да работи, за да върне клуба там, където му е мястото.

В момента има четири големи-големи отбора и други тимове, които се опитват да изградят нещо голямо с инвестиции тази година, за да скъсят дистанцията. Но не всичко опира до един трансферен прозорец или с пари да си купиш мястото там. Футболът е сложен. Не ти трябват само пари, а имаш нужда да изградиш нещо с години“, каза Конте пред Sky Sports.

„Шпорите“ в момента се намират на 7 място в таблицата и са на 5 точки от четвъртия Арсенал. Добрата новина обаче е, че отборът има 2 мача пасив след вълната от отложени срещи в последните седмици около пандемията. И все пак тези 2 мача не означават гарантирани 6 точки, а и в същата тази борба са още Уест Хям и Манчестър Юнайтед.

Манчестър Сити, Челси и Ливърпул междувременно изглеждат сигурни на първите три места, като спорът между тях е повече за титлата, отколкото за мястото им в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА