Last news in Fakti

1 Януари, 2022 18:30 1 557 3

Юрген Клоп няма да води Ливърпул в дербито с Челси

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • челси-
  • covid-19

Германецът е пипнал COVID-19

Юрген Клоп няма да води Ливърпул в дербито с Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Юрген Клоп ще пропусне дербито с Челси тази неделя, след като стана поредният мениджър в английския елит, който се заразява с COVID-19, научихме от клубния уеб-сайт.

Германецът е с много леки симптоми, тъй като е ваксиниран срещу вируса, но протоколите налагат той да прекара следващите 2 седмици под карантина, докато не изчисти организма си.

Клоп по-рано се оплака от решенията на Висшата лига да не отмени мачовете в коледно-новогодишноя цикъл, въпреки че коронавирусът се разпространи масово в изминалия месец на „Острова“.

Челси ще приеме Ливърпул на 2 януари от 18:30 часа на своя „Стамфорд Бридж“ в пряк спор между два от основните претенденти за титлата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 1 Отговор
    и с него, и без него - все тая - локвите са гола водица. лошото е, че и ние не сме цвете, да не кажа нещо повече.
  • 2 zorro

    4 2 Отговор
    Е нали ваксиниран пък болен от короната
  • 3 Ецо

    1 0 Отговор
    Ваксиниран увикваше 2 неваксинирани а той положителен браво бустерки