Last news in Fakti

1 Януари, 2022 20:30 1 213 0

Тотнъм се измъкна от нова издънка с гол в 96'

  • тотнъм-
  • уотфорд

„Шпорите“ се доближават до топ 4, макар и много трудно

Тотнъм се измъкна от нова издънка с гол в 96' - 1
Снимка: БГНЕС

Тотнъм продължава да печели точки по възможно най-трудния начин, но Антонио Конте напълно осъзнава, че в края на сезона не е важно как, а колко високо се е класирал клубът му. Успехът над Уотфорд е поредният изключително труден, но и също толкова ценен.

Давинсон Санчез бе героят за „шпорите“ с точния си удар с глава в 96', когато той се озова на върха на центрирането от свободен удар на Хьон-мин Сон.

Поглед към статистиката показва колко точно труден е бил този успех с 0:1, защото „стършелите“ успяха да блокират почти всички удари към вратата си, а останалите бяха спасени по безапелационен начин от вратаря Даниел Бахман.

Уго Лорис пък имаше късмет при една ситуация срещу младия Жоао Педро, защото французинът плонжира в краката му, за да избие топката в ситуация един на един. Дори някой по-строг съдия можеше да прецени, че има нарушение и да отсъди дузпа, но напоследък свикнахме толкова много с неубедителното съдийство във Висшата лига, че всяко решение на Робърт Джоунс в ситуацията трябва да бъде прието равнодушно..

Трите точки за отбора на Антонио Конте означават, че той се доближава само на две от топ 4, където в момента се намира градския съперник Арсенал и то с цели два мача повече.

Уотфорд пък вече е в серия от 6 поредни загуби и вече е опасно близо до зоната на изпадащите в средата на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА