Last news in Fakti

2 Януари, 2022 13:30 1 553 3

Шефовете в Челси привикват Лукаку за обяснение на „нещастието му“

  • ромелу лукаку-
  • челси-
  • томас тухел

Белгиецът определено разбуди духовете на „Стамфорд Бридж“

Шефовете в Челси привикват Лукаку за обяснение на „нещастието му“ - 1
Снимка: БГНЕС

Ромелу Лукаку безспорно се превърна в най-горещата тема на разговор в момента, след като публично призна, че не е доволен от положението си в Челси. Това накара Томас Тухел да коментира ситуацията пред медиите, а днес става ясно, че ръководството е привикало белгиеца, за да даде обяснения, пише спортният журналист Фабрицио Романо.

Многомилионната покупка на „лондончани“ хвърли бомбата през изминалата седмица, обявявайки, че „не е щастлив“, откакто се е завърнал с оглед различната тактическа постройка, която използва Тухел.

Самият наставник остана изненадан от думите на играча му и призна, че подобни интервюта не носят никакви ползи на отбора.

Романо смята все пак, че Роман Абрамович и компания не обмислят продажбата на най-скъпия им футболист в следствие на скандала, а по-скоро искат да изяснят случая, защото инвестицията от €115 млн. все още не се е изплатила.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    5 0 Отговор
    няма какво да му искат обяснения - да го слагат на тезгяха за продажба. да си търси щастието другаде. тъкмо ще освободи парици за по-читав на неговия пост.
  • 2 Freddie

    0 0 Отговор
    Брей, вечно нещастни са тия бе.
    Не стига, че взимат милиони за едно ритане на топка, ами нещастни били.
    Я да пробват с нашите заплати да оцелеят.
  • 3 Ветеринарен психолог

    1 0 Отговор
    Да го пратят под наем за един сезон в Левски. Да седи без пари,да види какво е нещастие