Last news in Fakti

2 Януари, 2022 20:30 1 968 0

Шави трябва да скъса нечия картотека, за да регистрира Феран Торес

  • феран торес-
  • барселона-
  • шави

Новото звездно попълнение изглежда ще почака за дебюта си

Шави трябва да скъса нечия картотека, за да регистрира Феран Торес - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона реализира първия звезден трансфер в ерата „Шави“, като плати €55 млн. за фланговия нападател Феран Торес, но изглежда той ще трябва да почака за дебюта си, тъй като няма свободни картотеки в момента, научихме от Goal.

„Каталунците“ са изпълнили квотата си за картотеки в Примера Дивизион, което означава, че старши-треньорът ще трябва да се лиши от услугите на някого, за да даде права на новата си покупка.

Торес все още лекува контузия в стъпалото, така че може да почака седмица-две преди документите му да бъдат оправени от юридическия отдел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА