Last news in Fakti

5 Януари, 2022 18:00 1 133 1

Андреа Христов се надява да премери сили с брат си в мач от Серия А

  • андреа христов-
  • петко христов-
  • специя-
  • козенца

Братя Христови играят в момента в италианското първенство, но в различни дивизии

Андреа Христов се надява да премери сили с брат си в мач от Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Андреа и Петко Христови са двама от родните представители в италианския шампионат, като именно на тях се крепи надеждата, че българският футбол може да се възроди, но преди това те трябва да заиграят най-добрия си футбол в едно от топ 5 първенствата в Европа.

Андреа Христов понастоящем защитава цветовете на втородивизионния Козенца, като в интервю за Sportal признава, че иска да се срещне с брат си на терена, но в Серия А. Петко пък играе в Специя, където се бори за оцеляването на клуба.

Той благодари междувременно на Славия за възможността да развие потенциала си и да си спечели трансфера в чужбина. Също така призна, че България не е в позиция да подценява Северна Македония, Грузия и Гибралтар в групата си от Лигата на нациите, където на хартия страната ни е фаворит, но на практика четирите отбора са с доста изравнени сили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Славия е отбор БЕЗ история.