Last news in Fakti

5 Януари, 2022 22:45 1 814 2

Барса се измъкна от тежък срам за Купата на краля

  • купа на краля-
  • барселона-
  • линарес

„Каталунците“ трябваше да правят обрат срещу третодивизионен тим

Барса се измъкна от тежък срам за Купата на краля - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона се размина с поредния срам, като този път направи пълен обрат за Купата на краля срещу третодивизионния Линарес.

Уго Диас даде аванс на домакините с красив гол от плонж в средата на първото полувреме, а на паузата Шави се видя принуден да пуска в игра Франки де Йон, Жерард Пике и Осман Дембеле наведнъж.

Французинът се превърна в герой за тима си, изравнявайки резултата в 63', но минути по-късно попадение на Линарес бе отменено поради засада, в която така и не се убедихме. Повторенията показаха, че нападателят е пред очите на вратаря в момента на удара, но в същото време бранител сякаш бе на една линия, за да го покрие. ВАР в турнира не се използва, така че ситуацията бързо бе подмината, а почти веднага след това Жутгла донесе успеха на „каталунците“ с красива солова акция от крилото.

Нето трябваше още веднъж да разчита на късмета, тъй като едно балонно центриране кацна върху гредата му, изненадвайки всички на и извън терена, но отново кълбото не навести вратата на гостите.

Барселона все пак ще получи шанс да брани трофея си от миналата година, като се очертава тимът да се изправи срещу Реал Мадрид на 1/8-финалите, ако „кралския клуб“ преодолее Алкояно по-късно днес.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папа та не папа и мами християните

    2 0 Отговор
    Както имамите мюслиялите

    Коментиран от #2

  • 2 kieran_tierney

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Папа та не папа и мами християните":

    Нещо много свЬрЗаНо