Last news in Fakti

5 Януари, 2022 23:15 2 209 0

Втори елитен тим преклони глава пред третодивизионен отбор в Купата на краля

  • купа на краля-
  • валеарес-
  • селта

Валеарес гледа смело напред в турнира

Селта Виго се превърна в във втория елитен испански тим, който отпада от Валеарес за Купата на краля още на 1/16-финалите в турнира. Тимът бе сразен с 2:1.

Домакините поведоха в 17' с попадение на Мартинес, което накара Коудет Едуардо да направи цели 4 смени на почивката на срещата.

Това даде резултат, защото Мендес изравни, но централният нападател на Валеарес вкара второто си попадение в мача, за да класира тима си напред.

Преди това аутсайдерите се справиха с внушителното 5:0 с Хетафе, а сега насреща им ще се изправи Реал Бетис, който отстрани Валядолид с 0:3 в своята среща.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА