Last news in Fakti

6 Януари, 2022 23:30 1 437 0

Фиорентина взе бивш нападател на Милан и вече спокойно може да продава Влахович

  • кршищов пьонтек-
  • душан влахович-
  • фиорентина-
  • херта-
  • милан

Сърбинът бързо се превърна в голямата звезда на „виолетовите“

Фиорентина взе бивш нападател на Милан и вече спокойно може да продава Влахович - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Фиорентина изглежда сериозно обмисля продажбата на Душан Влахович, за когото се твърди, че е приета оферта от Арсенал на стойност около €70 млн. Клубът изчака, за да си подсигури услугите на негов заместник преди да реши официално да се раздели със звездата си.

Името на новия нападател на „виолетовите“ е Кршищоф Пьонтек, който до неотдавна блестеше за Милан, но понастоящем е играч на германския Херта.

Таранът изигра един нелош сезон в Първа Бундеслига, но след това изгуби головото си докосване за „берлинци“.

Италианският журналист Джанлука Ди Марцио твърди, че Пьонтек ще пристигне на „Артемио Франки“ срещу €15 млн., което е само частица от парите, които Фиорентина ще получи от Влахович.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА