Last news in Fakti

7 Януари, 2022 23:00 755 0

Артета е притеснен от липсата на опции в центъра на терена за Арсенал

  • арсенал-
  • микел артета

„Топчиите“ на практика разполагат само с трима души, които отговарят на критериите на отбора

Артета е притеснен от липсата на опции в центъра на терена за Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал прави отчаян опит, за да се завърне в Шампионската лига през класиране в топ 4 на английската Висша лига, но на тима му липсват класен голмайстор и достатъчно опции в центъра на терена. За второто потвърди дори треньорът Микел Артета, който говори по темата на днешната пресконференция преди срещата от ФА Къп срещу Нотингам този уикенд.

Имаме много-много малко опции в момента. Ще трябва да се раздвижим и да потърсим такива, защото имаме проблеми в тази зона“, каза испанецът в отговор на въпрос за полузащитата си и намеренията му да купува футболисти в тази зона.

Понастоящем Артета разчита основно на Томас Партей, Мартин Йодегор и Емил Смит Роу, като тримата са единствените, които оправдават очакванията към момента.

Гранит Джака, Мохамед Елнени и Самби Локонга имат своите моменти, но те категорично не са хора, на които може да се разчита в дългосрочен план.

Ще е любопитно да видим дали мениджърът на Арсенал ще привлече някой достатъчно класен играч, който да вдигне нивото на целия отбор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА