Last news in Fakti

7 Януари, 2022 23:45 4 673 4

Байерн отново преклони глава пред Борусия

  • байерн мюнхен-
  • борусия мюнхенгладбах

„Баварците“ едва ли са се надявали на подобно начало на 2022 г.

Байерн отново преклони глава пред Борусия - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен започна новата 2022 г. с поражение от Борусия Мюнхенгладбах, като това се случва за втори път през сезона след онова 5:0 за Купата през ноември.

Роберт Левандовски вкара дежурното си попадение за „баварците“, но то послужи само за основа на пълния обрат на гостите, който бе постигнат още на полувремето. Нойхаус и Лайнер се превърнаха в героите за „Гладбах“.

Срещата бе първа след коледната пауза в Бундеслигата, като също така се игра пред празни трибуни поради влошената епидемична обстановка в Бавария. Това бе жалко с оглед факта, че станахме свидетели на цели 28 изстрела към двете врати и страхотния футбол, на който станахме свидетели на моменти.

Добрата новина за Юлиан Нагелсман е, че отборът му натрупа доста солиден аванс през есента и може да си позволи едно подобно подхлъзване и то при всичките контузии и карантини, които бяха наложени в състава му.

Отборът на Ади Хютер пък сложи край на серията от 5 поредни мача без успех, като това сега би послужило за основа на един силен завършек на втората половина от кампанията и преследване на място в евротурнирите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фень

    5 1 Отговор
    И двата отбора ще преклонят глава пред Супер Гранда Ботев Гълъбово !
  • 2 Ти си

    0 0 Отговор
    Странно в Вайерн има 9 играча с положителен корона тест и си играят като че ли нищо няма а при същата цифра положителни тестове в Германия затварят училища !?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 питам си

    1 0 Отговор
    Срещата бе първа след коледната пауза в Бундеслигата, като също така се игра пред празни трибуни поради влошената епидемична обстановка в Бавария.
    Нали над 70% си връщахме живота и се прегръщахме с дядо и баба... Такива бяха рекламите. Сега 100% вакса - пет бустера, няколко буфера и локдаун. Как да им вярваш?!?!?!
    Просто е - целта не е здравето, а вливката на "онази" течност. После по-често срещане на рак, по-чести инфаркти.....