Last news in Fakti

10 Януари, 2022 23:00 1 865 1

Рой Кийн: Приличаха на Реал Мадрид, но играха като кръчмарски тим

  • арсенал-
  • нотингам форест-
  • рой кийн-
  • фа къп

Арсенал отново стана обект на подигравки от бившия халф на Манчестър Юнайтед

Арсенал отново стана обект на подигравки в Англия, след като клубът изигра още един безличен мач, отпадайки от любимия си турнир ФА Къп още на старта срещу непретенциозния Нотингам Форест. Рой Кийн стана автор на един от най-култовите коментари по този повод.

Приличаха на Реал Мадрид, но играха като кръчмарски тим“, каза бившият играч на Манчестър Юнайтед на полувремето в коментарното студио на Sky Sports за срещата.

„Артилеристите“ носеха изцяло бял екип, като част от кампанията за борба с насилието и употребата на хладни оръжия от непълнолетни.

На терена обаче „топчиите“ сякаш нямаха никакво намерение да продължават напред в турнира, въпреки че голяма част от титулярите на Микел Артета бяха на терена.

В крайна сметка Нотингам триумфира с 1:0 и се превърна в един от малцината клубове, отстранявали Арсенал на толкова ранен етап от турнира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    3 0 Отговор
    Защото не беше се играл мача на Юнайтед. Приличаха на Реал и победиха като Реал. Да питат А. Вила.