Last news in Fakti

13 Януари, 2022 17:30 1 323 0

Арсенал готви оферта за халф, оценяван на близо €60 млн.

  • арсенал-
  • лестър-
  • юри тилеманс

„Артилеристите“ трябва да развържат още кесията, ако искат да се завърнат в евротурнирите

Арсенал готви оферта за халф, оценяван на близо €60 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е напът да привлече още една много класна фигура в редиците си, ако информацията на Goal.com се потвърди и Юри Тилеманс се озове в Лондон до края на трансферния прозорец.

Белгиецът обаче е трудна цел, защото е ценен много високо в Лестър, откакто през 2019 г. пристигна от Монако срещу €45 млн. В момента се смята, че цената му е с 40-50% по-висока с оглед постоянството в изявите му за „лисиците“.

Микел Артета отдавна твърди, че има нужда от разиграващ полузащитник, като дори стана ясно, че през лятото едва не е подписал с Жоржиньо от Челси.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА