Last news in Fakti

14 Януари, 2022 19:30 1 044 2

Саморазправата на Бонучи със секретаря на Интер му донесе глоба от €10 000

  • леонардо бонучи-
  • интер-
  • ювентус

Капитанът на Ювентус изпусна нервите си във финала за Суперкупата

Саморазправата на Бонучи със секретаря на Интер му донесе глоба от €10 000 - 1
Снимка: БГНЕС

Леонардо Бонучи получи тежка санкция за саморазправата си с техническия секретар на Интер по време на мача за Суперкупата през седмицата, научихме от Football Italia.

Централният защитник бе извън терена, когато в 120' Алексис Санчез донесе победата на „нерадзурите“ в дербито, а реакцията на Кристиано Модзило го е вбесила до такава степен, че той го хвана за ревера и изкрещя в лицето му: „Нормален ли си, да се радваш пред мен?! Ще те убия!“

В резултат Бонучи ще трябва да плати глоба в размер на €10 000, а от лагера на Интер бяха глобени с €5 000, защото Модзило не е имал право да стои на резервната скамейка, тъй като не е част от спортно-техническия щаб.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро Жарта

    2 0 Отговор
    Истината е €€€€€€€€€€€
  • 2 Спорт тото

    0 0 Отговор
    Това е заплаха за убийство! Не спортен арбитраж, а прокуратурата трябва да го разследва за закана за убийство! Малко му е!