Last news in Fakti

18 Януари, 2022 17:30 2 151 0

Един от най-добрите нападатели в Серия А отказа на Нюкасъл

  • дуван сапата-
  • аталанта-
  • нюкасъл

Очакванията за привличането на големи звезди не се сбъдват за англичаните

Един от най-добрите нападатели в Серия А отказа на Нюкасъл - 1
Снимка: БГНЕС

Английският Нюкасъл изглежда няма да успее да реализира мечтаните трансфери тази зима, след като стана ясно, че Дуван Сапата е поредният топ играч, който е отхвърлил оферта на „свраките“, научихме от Gazzetta dello Sport.

31-годишният таран на Аталанта отдавна е считан за един от най-добрите голмайстори в Серия А, като дори през лятото не е пожелал да замести Ромелу Лукаку в Интер.

„Богинята“ също има своите високи изисквания за своя талант, тъй като италианският вестник твърди още, че в Бергамо е пристигнала оферта в размер на €30 млн., а от клуба настояват поне за €45 млн.

По-рано пък стана ясно, че и Еден Азар от Реал Мадрид също е пренебрегнал интереса на Нюкасъл.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА