21 Януари, 2022 17:00 1 406 1

Георги Йомов може да напусне ЦСКА след интерес от Турция

  • георги йомов-
  • цска-
  • ризеспор

Националът е изкушаван от един от аутсайдерите в южната ни съседка

Георги Йомов може да напусне ЦСКА след интерес от Турция - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е изправен пред сериозна дилема - дали да продаде един от най-добрите си играчи Георги Йомов или да го задържи в името на борбата за титлата в Първа Лига. Nov Sport цитира неназовани турски медии, според които крилото е обект на интерес от страна на Ризеспор.

Турският тим в момента участва в борбата за оцеляване в елита, като основният проблем изглежда е атаката, защото именно там статистиката го поставя на предпоследно място в шампионата.

Йомов междувременно се нареди на трето място в класацията за „Най-добър футболист през 2021 г“, отстъпвайки само на Мартин Камбуров и Кирил Десподов.

Не е ясно в какъв размер е офертата на Ризеспор, но при всички положения тя ще накара ръководството на „армейците“ да се замисли.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2020

    1 1 Отговор
    Страшно развитие в кариерата - Турция - родината на футбола!!!!!!!!!!