Last news in Fakti

21 Януари, 2022 18:45 3 124 1

Матс Виландър се усъмни във възможностите на Наоми Осака след отпадането ѝ от Australian Open

  • наоми осака-
  • матс виландер-
  • australian open

Легендата прогнозира, че едва ли отново ще видим японката да печели турнир от „Големия шлем“

Матс Виландър се усъмни във възможностите на Наоми Осака след отпадането ѝ от Australian Open - 1
Снимка: БГНЕС

Наоми Осака отпадна от Australian Open, след като допусна обрат от 1:0 сета от младата американска Аманда Анисимова, а това даде повод на тенис легендата Матс Виландър да се усъмни във възможностите на японката.

Не съм сигурен, че някога отново ще видим великата Наоми Осака, която ще спечели турнир от „Големия шлем“, каза Виландър в анализа си след мача пред Eurosport.

Носителката на титлата от 2019 г. и 2021 г. стана обект на сериозни критики в края на миналата година, когато публично призна, че общественият натиск ѝ идва в повече. Тя дори обяви, че се бори с психически проблеми, с което повдигна темата за ефекта на професионалния спорт върху цялостното здраве на атлетите.

Загубих, но съм доволна от начина, по който се разви срещата“, споделя на свой ред Осака пред камерите след поражението си от Анисимова.

Японката с американски корени все още е прекалено млада, за да спира с прогреса си. Все пак тя е едва на 24 години, а вече има зад гърба си 4 трофея от „Големия шлем“. Важното обаче за нея е да опази нервите си и да се фокусира върху представянето с ракета в ръка.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кабел

    0 0 Отговор
    На всеки може да се случи. Наоми ще се оправи. Освен успехи,има и спадове в кариерите. И Федерер,и Рафа Надал са имали такива. Сега е наред чичо Джок. Та и те така. Ще се оправят нещата за Наоми,само здраве и живот да има.