Last news in Fakti

22 Януари, 2022 11:30 2 550 5

Лудогорец продава Кирил Десподов в Турция?

  • кирил десподов-
  • истанбул башакшехир-
  • лудогорец

„Орлите“ са получили оферта за Футболист №1 на България

Лудогорец продава Кирил Десподов в Турция? - 1
Снимка: БГНЕС

Титлата „Футболист №1 на България“ по традиция привлича вниманието на всички, като самият Кирил Десподов вече веднъж се възползва от това през 2019 г., когато ЦСКА го продаде на Каляри за €4 млн., след като бе отличен с първия си подобен приз. Сега новините го свързват с Турция.

Един от радарите за футболни трансфери в Twitter Nexus Sport публикува информация днес, според която Истанбул Башакшехир е отправил оферта към Лудогорец за голямата звезда на тима.

Турските новобогаташи разчупиха статуквото на Галатасарай, Бешикташ и Фенербахче, като през сезон 2019/20 спечелиха титлата на страната, благодарение на звездната си селекция.

В момента обаче Башакшехир е далеч от лидерските позиции под ръководството на Емре Белозоглу и основният проблем изглежда е атаката. Там големите звезди са Насер Шадли и Стефано Окака, а Сердар Гюрлер и Йомер Али Сахинер не удовлетворяват изискванията на наставника за класа по десния фланг.

Не е ясно какви пари са готови да похарчат турците за Десподов, но едва ли в Лудогорец биха склонили за сума под тази, която ЦСКА прибра за него преди 3 години от Каляри.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    8 7 Отговор
    Дайте им и другия Кирил , с курса в Харвард‼️
  • 2 цербер

    1 0 Отговор
    ЩЕ продават ЛИ от "Лудогорец" Кирил Десподов в Турция?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ицо

    3 1 Отговор
    Ако дават каса бира и шише ракия го давайте веднага
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.