22 Януари, 2022 22:15 1 209 0

Джеко е героят за Интер с гол в последната минута

  • един джеко-
  • интер-
  • венеция

Босненецът продължава да доказва стойността си на „Джузепе Меаца“

Джеко е героят за Интер с гол в последната минута - 1
Снимка: БГНЕС

Интер не спира да крачи уверено към втората си поредна шампионска титла в Серия А, като този път се справи отлично със съпротивата на Венеция.

Един Джеко стана герой за „нерадзурите“ с попадението си в последната минута на мача, като преди това Николо Барела неутрализира гола на Тома Анри.

Отборът на Симоне Индзаги вложи всичките си усилия за тази победа с 2:1, като единствено десетте спасявания на Лука Лицерини направиха така, че интригата да се запази до последната секунда.

Авансът на върха за Интер вече е от 5 чисти точки, тъй като успя да се изравни по брой изиграни мачове с втория Милан, който чак в утрешния ден домакинства на Ювентус в едно от най-важните дербита за сезона и на двата тима.

Венеция пък все така остава сред заподозрените за изпадане в Серия Б, макар и да е на 2 точки над чертата.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА