Last news in Fakti

23 Януари, 2022 17:00 3 310 12

Франция отново се обърна на 180° по казуса с Джокович и евентуалното му участие на Ролан Гарос

  • новак джокович-
  • ролан гарос-
  • covid-19-
  • ваксина

Сърбинът може и да получи правото да играе в Париж през пролетта

Франция отново се обърна на 180° по казуса с Джокович и евентуалното му участие на Ролан Гарос - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Новак Джокович се превърна едновременно в символ на свободата за противниците на ваксините срещу COVID-19 и в емблема на недисциплинираните представители на Балканския полуостров в очите на хората, които се борят с всички налични средства, за да спрат разпространението на вируса. Той официално бе екстрадиран от Австралия, след като бе признат за виновен в опита си да манипулира документацията, с която искаше да участва на Australian open, а от Франция на два пъти промениха отношението си към него с прогнозите дали ще участва на Ролан Гарос или не. Последните новини по тази тема твърдят, че „Джоко“ ще брани титлата си от 2021 г.

Френските медиите публикуваха информация, че правителството ще облекчи мерките за пристигащите гости в страната. Последната наредба ги задължава да представят документ за ваксинация, а в следващата се предвижда и преболедувалите вируса също да имат правото да минават границата.

Новият формат на „Европейския зелен сертификат“ до голяма степен ще взаимства този, който се прилага в България, като все още само у нас се приема и наличието на антитела за валидно условие.

Припомняме, че Откритото първенство на Франция ще се състои между 16 май и 5 юни тази година. До тогава правилата могат да се изменят многократно в зависимост от развоя на пандемията.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кунчев

    32 0 Отговор
    Палачинката се обръща!

    Коментиран от #2

  • 2 КОВИД ГЕНОЦИД -> КЛИМАТИЧНА ДИСТОПИЯ 💀

    38 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кунчев":

    Ананиев, Ангелов, Кацаров, Сербезова - НАРОДЪТ ПОМНИ!
  • 3 Баа

    6 50 Отговор
    А стига с тоя джокович бе на песен го изпяхте кво ни вълнува нас джокович мокович все едно е Господ един палячо дето държи една хилка и бие по една топка
  • 4 ВАКСИНИРА СЕ,

    3 43 Отговор
    И ДА ХОДИ КЪДЕТО СИ ИСКА👍

    Коментиран от #8

  • 5 пратете го

    4 29 Отговор
    на върбата
  • 6 И каква новина е това?

    21 0 Отговор
    Британците официално гледат на пандемията като на ендемия!Испания макар,че първа обяви че ще третира Ковид по същия начин,не е официално,но нещата вървят към отпадане на сертификатите!И ако/като това се случи зел.сертификати ще отпаднат в целия ЕС!В такъв случай Ноле ще може да участва в Откритото първенство на Франция ,ама чак пък на 180 градуса заради него....друг път!
  • 7 хихи

    3 10 Отговор
    Що е србе на врбе!
  • 8 А сега палчето

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "ВАКСИНИРА СЕ,":

    си го вкарай в дупето, шизи!
  • 9 Факт

    17 1 Отговор
    Човекът, който се бори с всички налични средства е Джокович, а не разните фармацевти, които нито лекарство откриха срещу Ковид-19, нито читава ваксина. Всичките налични ваксини на пазара в момента, са предоказано НЕЕФЕКТИВНИ!!! Повтарям - НЕЕФЕКТИВНИ! Вирусът не е лъжа, но фармацевтичните компании забогатяха многократно от лъжи. Манипулирани тестове, които уж показвали, че ваксините им имали необходимия ефект, но в практиката даже повече объркаха работата на докторите, вместо да помогнат. А срещу балканците е крайно време да се спре с обидите, защото на всеки мондиал това малко кътче от Земята винаги излъчва отбор в топ 4. Нещо което не можем да кажем за никоя друга част от континент.
  • 10 Читател на факти

    13 4 Отговор
    Голям Ноле показа се по голям мъж и политик от повечето уж държавни мъже.И ти не е за или против нещо а показа на цял свят що е то да си свободен човек,да взимаш решение за себе си с достойнство а не по принуда.
  • 11 Ковидарите

    8 0 Отговор
    Ковидарите сега имат време да се подготят още по-добре, че имат да му връщат затова, че ги надигра на АО в Ковидария! Дръж се Ноле, защото предстои "Ковидарите отвръщат на удара"!
  • 12 Класика

    2 0 Отговор
    Макрон няма да ходи при бай Ставри ,защото ще му хареса,а при сестрата на бай Ставри за буферни дози с изгнили винкели!