Last news in Fakti

24 Януари, 2022 22:30 1 383 1

Интер иска да купи защитник, въпреки че тежка контузия няма да му позволи да играе чак до април

  • тимоти кастан-
  • интер-
  • лестър

Италианският шампион осъзнава, че ще има нужда от широчина в състава, за да дублира титлата си

Интер иска да купи защитник, въпреки че тежка контузия няма да му позволи да играе чак до април - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският шампион Интер гледа уверено към дублирането на шампионската си титла, но най-натовареният цикъл за отбора тепърва предстои през пролетта, а това означава, че съставът трябва да бъде достатъчно добре окомплектован. За целта Симоне Индзаги си е харесал защитник от английския Лестър Сити, но проблемът е, че той в момента е контузен за период от 8 до 9 седмици, научихме от FCInter News, цитиран от Sport Bible.

Въпросният бранител е белгиецът Тимоти Кастан, който прекара 3 години в Аталанта през 2020 г. преди да замине за Висшата лига срещу €20 млн.

Индзаги все още не е привлякъл нито един играч през зимния трансферен прозорец, като изглежда е доволен от селекцията през лятото, въпреки напускането на ключови фигури от ранга на Ашраф Хакими и Ромелу Лукаку.

В защитата Милан Шкриниар, Алесандро Бастони, Щефан де Врай и Андреа Ранокия се препокриват успешно за момента, като и четиримата се радват на крепко здраве от началото на сезона. Опасенията обаче са, че тази идилия няма да се запази вечно и с оглед участието на „нерадзурите“ в 1/8-финалите на Шампионската лига изглежда наложително да бъде привлечен поне още един човек в тази зона.

Кастан в момента е оценяван на €28 млн. от Transfermarkt, но все пак би било странно, ако облече екипа на Интер през януари, просто защото април изглежда прекалено далеч и кой знае как би се развила контузията му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Opiii

    1 0 Отговор
    Няма такова нещо. Госенс или Костич ще вземат.