Last news in Fakti

25 Януари, 2022 17:30 740 0

Уейн Рууни става все по-вероятният нов мениджър на Евертън

  • уейн рууни-
  • евертън-
  • дарби каунти

Юношата на клуба може и да се завърне съвсем скоро на „Гудисън Парк“

Уейн Рууни става все по-вероятният нов мениджър на Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордьорът по голове за Англия Уейн Рууни е все по-вероятно да се превърне в новия старши-треньор на родния си клуб Евертън, след като собственикът на клуба Фарад Мошири така и не може да се договори с първите имена в списъка му за наставници след уволнението на Рафа Бенитез.

Английското издание Mirror твърди, че португалецът Витор Перейра е поредният, който не е успял да се договори с ръководството, а едва ли клуб от ранга на Евертън би могъл да си позволи да доиграе сезона без постоянен мениджър, колкото и харизматична личност да е Дънкан Фъргюсън в ролята на временен наставник.

Рууни в момента ръководи втородивизионния Дарби Каунти, но административното наказание от 21 точки засега държи „овните“ в зоната на изпадащите.

Развитие по темата можем да очакваме в рамките на седмица, защото времето за „карамелите“ тече, а рисковете те също да се замесят в битката за оцеляване са съвсем реални на този етап.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА