Last news in Fakti

27 Януари, 2022 20:00 1 026 1

Реал Мадрид стартира преговори с френски халф навръх рождения му ден

  • орелиан чуамени-
  • реал мадрид-
  • монако

Карло Анчелоти изглежда предвижда бъдещето на халфовата си линия с него и Едуардо Камавинга

Реал Мадрид стартира преговори с френски халф навръх рождения му ден - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид стартира преговори с Монако за привличането на перлата в състава му Орелиан Чуамени. Испанското издание Marca дори твърди, че главният скаут на „кралския клуб“ Жуно Калафат е пристигнал лично в княжеството, за да разбере какво е нужно, за да се стигне до сделка.

Днес французинът навърши 22 години и отскоро е и национал на страната си, като така привлече вниманието на редица европейски грандове, които имат нужда от свежест в центъра на терена.

Карло Анчелоти по всяка вероятност вижда бъдещето на „белия балет“ с Едуардо Камавинга и Чуамени с оглед факта, че двамата демонстрират добра химия на терена.

Касемиро, Тони Кроос и Лука Модрич изнесоха на плещите си последните няколко години, но съвсем скоро се очаква да окачат бутонките един подир друг, така че няма по-удобен момент за привличането на техни заместници, които преди това трябва да попият поне частица от богатия им опит.

Орелиан Чуамени е оценяван от Transfermarkt на €40 млн., но не е изключено сумата да набъбне над тази, ако офертата се забави до лятото, когато със сигурност ще има и други предложения към „монегаските“ за младата им звезда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.