Last news in Fakti

26 Април, 2013 13:26 1 007 0

Финалът за Купата на България в Пловдив

  • купа на българия-
  • финал-
  • левски-
  • берое-
  • пловдив
Финалът за Купата на България в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Пловдив се очертава като фаворит да приеме финала за Купата на България между Берое и Левски а 15 май. Сред претендентите за големия мач са още Ловеч и Бургас, но отдалечеността на двата града, делничния ден (сряда) и съображенията за сигурност превръщат Града под тепетата и стадион "Христо Ботев" във фаворит за големия мач, тъй като е сравнително еднакво отдалечен и от София, и от Стара Загора.

Бургас има опит в организирането на подобни финали, но ако бъде избран ще изправи на нокти полицията по цялото трасе от Стара Загора до морето, тъй като едновременно по него ще пътуват фенове и на Левски, и на Берое и може да се стигне до сблъсъци. Отборът от Стара Загора е подкрепян по традиция от хиляди свои привърженици, които са доста емоционални.

Решението къде да се изиграе мача ще се вземе днес или утре. Едно е сигурно - София не е вариант, тъй като националният стадион "Васил Левски" предната вечер (14 май) ще е арена на концерта на американските рокери от "Бон Джоуви".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА